نکات پزشکی

چه کسانی نباید گوجه سبز بخورند؟

یک مشاور تغذیه و یک کارشناس تغذیه به ابلاغ نکاتی در رابطه خاصیت و مضرات گوجه سبز پرداختند .

مریم عمادی مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن ابلاغ این که گوجه سبز دارنده ویتامین ث است , اعلام کرد : فصل این میوه کوتاه است و مصرف به مقدار آن اختلال خاصی برای اشخاص ساخت نمیکند .

او خاطر نشان نمود : گوجه سبز منجر بهبودسیستم گوارش و تقویت دستگاه ایمنی تن میگردد , اما این میوه طبع سردی داراست و مصرف دوچندان آن سبب ساز نفخ می شود , از این روبهتر است این نوبرانه‌ی بهار با نمک , نعناع و دلال ( که مخلوطی از سبزی‌های محلی استان های شمالی و دارنده خاصیت اکثری است ) , مصرف شود .

عمادی ضمن تاکید به شستشوی ظریف این میوه علی الخصوص در روزها کرونا اعلام کرد : در صورتیکه این میوه عالی شسته نشود , علاوه براینکه احتمال ابتلا به ویروس کرونا را بالا میبرد , موجب پیدایش مشکلات گوارشی هم می گردد .

بیماران کلیوی گوجه سبز نخورند!

معصومه مرادی کارشناس تعذیه در رابطه این قضیه که چه اشخاصی نباید گوجه سبز بخورند , بیان کرد : به جز بیماران کلیوی دیگرافراد در مصرف گوجه سبز محدودیت چندانی ندارند .

این کارشناس تغذیه در این سو افزود : از آنجایی که گوجه سبز دارنده اسید سیتریک و اسید مالیک است , اشخاصی که جراحت معده دارا‌هستند , خوب تر است کمتر از این میوه استعمال است .

او خاطر نشان نمود : برخلاف تصور عموم که گوجه سبز را به دلیل ترش طعم بودنش سرشار از ویتامین ث می دانند , می بایست اظهار‌کرد که اگر‌چه این میوه ویتامین ث دارااست , ولی بعضی از میوه‌ها و صیفیجات مانند فلفل سبز مبداء بیشتری از این ویتامین می‌باشند .

این کارشناس تغذیه ضمن ابلاغ این قضیه که گوجه سبز میوه‌ای کم کالری نیست و افرادی که بیش تر وزن دارا‌هستند می بایست مراقب میزان مصرف خویش باشند , افزود : ۸ عدد گوجه سبز بزرگ یا این که ۱۲ عدد گوجه سبز میانگین یک واحد میوه به حساب میآید و ۶۰ کالری دارااست .

با کرونا چه طور به باشگاه برویم؟

Previous article

توصیه های ساده برای جلوگیری از گرما زدگی

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *