راهکارهای پیشگیرانهای موجود هست که اشخاص میتوانند با گرم شدن هوا آنهارا رعایت کرده و تندرست خویش را محافظت نمایند . از جمله نکاتی که رعایت آنان در فصل گرم سال پیشنهاد می گردد میتوان به مورد ها تحت اشاره نمود :
یکی مواقعی که اشخاص می بایست در فصل گرم سال به آن اعتنا داشته باشند دوری از مصرف مواد غذایی تند است . به گفته کارشناسان مواد غذایی تند میزان سوخت و ساز در تن را ارتقا داده و حرارت تن را بالا میبرد .
یکی دیگر از نکات ضرروری جلوگیری از مصرف میوههای کم آب در هوای گرم است . مصرف میوههای کم آب در فصل گرم سال حرارت قابل توجهی در تن تولید مینماید .
همینطور با ارتقاء دما به اشخاص پیشنهاد می شود از مصرف مواد غذایی سرخ شده دوری نمایند , چون وجود روغن و چربی اضافی درین مواد غذایی فرآیند هضم را با خلل روبرو کرده و حس سوزش در معده و همینطور مری به همراه دارااست .
نوشیدن چای , قهوه و نوشابههای گازدار هم در فصل گرم سال سفارش نمیشود . بررسی ها نشان می دهد کافئین موجب ساخت حرارت در تن میشود که در غایت رطوبت تن را کاهش میدهد .
نوشیدن میزان آب کافی از جمله نکاتی است که می بایست در فصل گرم سال رعایت شود . مصرف روزمره هشت استکان آب در موقعیت معمولی آب و هوایی سفارش میگردد که با گرم شدن هوا واجب است میزان بیشتری آب استعمال شود .
همینطور مصرف میوههای تابستان همچون هندوانه و طالبی که سرشار از آب است به خواسته نگهداری رطوبت تن و بهبود سیستم گوارش سفارش میگردد .
Comments